PRAVA ISTINA VLATKA I SLAĐE?Zašto je Slađa produžila turneju? Da li su kolege ili?(VIDEO)



io

Slađa Zubčević je na turneji po Americi već dva mjeseca. Tamo pravi sjajnu atmosferu i gdje god dođe provod je garantovan.

Međutim, pitanje je da li je otišla samo zbog posla. Za priču su krive društvene mreže i trenutak nepažnje. Sve je otkriveno kada je jedan od najpoznatijih violinista iz Srbije, Perica Vasić izbacio live na svom Facebook kanalu.





Muzičari su bili na jednom privatnom slavlju, a pjevačica nije ni znala da sve ide uživo. Slađi je društvo pravio harmonikaš Vlatko Mance, i baš u tom momentu su se držali za ruke.

To je bilo dovoljno da se odmah pokrenu špekulacije. Kontaktirali smo pjevačicu i pokušali saznati detalje u kakvom su odnosu Vlatko i ona, ali se nije javila.

Ono što smo saznali da je Slađa produžila svoj boravak u Americi i da će se tamo zadržati još neko vriijeme. Da li samo zbog posla ili i zbog ljubavi, možemo samo nagađati. Harmonikaš iz Sjeverne Makedonije prati Slađu na ovoj turneji, a oni već neko vrijeme sarađuju. Foto: Facebook

Kako je objavila na društvenim mrežama, Vlatko će raditi na jednoj od pjesama ove godine. Sudeći po komentarima ljudi koji su imali priliku da ih čuju, udružila su se dva vanserijska talenta. Kako je Slađa jedna od najboljih vokala mlađe generacije iz Bosne i Hercegovine, tako i Vlatko važi za jednog od najboljih harmonikaša u Americi i šire.

Nadamo se da će nam Slađa ispričati detalje čim se vrati iz Amerike i otkriti u kakvom je odnosu sa Vlatkom.

IZVOR: express.ba
Pokreće Blogger.